torsdag 12 november 2009

Promenad till Dharamkot



Ser nästan ut som vår. Tittar man bara på de här bilderna är det nog svårt att förstå hur KALLT här är på kvällar och nätter. Är mycket nöjd över att mamma och pappa tog med både dunjacka och flanellpyjamas när de hälsade på.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Är så impad över alla fina bilder... nästan så man vill göra tavlor av dem att ha hemma. Superfin bild med dig i motljus och vovven :D. Ditt nya rum verkar oxå mysigt... och det var ingen dålig säng du lyckats gama till dig. Kan man ju nästan få plats på bredden. Idag SNÖAR det här i götet! hurra. Har inte fått tillåtelse att ta fram julsakerna än hemma men längtar ihjäl mig så kanske tjuvar lite ändå. Stor kram

Annika Oskarson sa...

Tihi. Vet du vad Linus, det är inte jag utan min kära volontärkamrat Ann som klappar på hunden. Men du är inte ensam om misstagen! Här blandar alla ihop oss eller tror att vi är systrar. På ett av kaféerna kallar dom oss båda för "Anni".. Någon typ av blandning mellan våra namn antar jag.

Schysst med snö! Här har det regnat en massa de senaste dagarna. Men det faller som snö uppe i bergen, så utsikten blir bara finare och finare.

Kram, kram!!

Ps. En liten adventsstjärna eller tomte har väl aldrig skadat någon. Jag är för! Fuska på! ;)